ELMAS DONANIMLI KAROT TİPİ DELME

REMS Picus S1

Elektrikli Karot Uçlu Delme Makinesi

Betonarme duvar yapıları ve diğer malzemelere, Karot tipi delik açmak için, güçlü ve aynı zamanda pratik kullanımlı elektrikli el aleti. Kuru veya sulu olarak gerçekleştirilecek delme işlemleri için, manuel veya delme ayağı tertibatı ile yönlendirme olanakları. Tesisat, metal sanayi ve diğer sanayi alanları için tasarlanmıştır.

Betonarme yapılarda Ø 102 (132) mm çapına kadar. Duvar yapılarında Ø 162 mm çapına kadar. REMS Üniversal-Elmaslı-Karot tipi delme uçları diğer ürünler için de geçerli

REMS Picus S1 – Keski ile kırmak yerine karot tipi delme uygulaması
Kolay, hızlı, vibrasyonsuz
1 Sistem! - 4 Uygulama!
Tesisatçılar için ideal

 

 



REMS Picus SR

Elektrikli Elmaslı Karot Tipi Delme Makinesi

Betonarme, duvar yapıları ve diğer malzemelere, Karot tipi delik açmak için, güçlü ve aynı zamanda pratik kullanımlı elektrikli el aleti. Hız regülatörlü. Kuru veya sulu olarak gerçekleştirilecek delme işlemleri için, manuel veya delme ayağı tertibatı ile yönlendirme olanakları. Tesisat, metal sanayi ve diğer sanayi alanları için tasarlanmıştır.


Betonarme yapılarda Ø 162 (200) mm çapına kadar. Duvar yapılarında Ø 250 mm çapına kadar. REMS Üniversal-Elmaslı-Karot tipi delme uçları.

REMS Picus SR – Keski ile kırmak yerine, Karot tipi delme uygulaması.
Kolay, hızlı, vibrasyonsuz.
Hız regülatörlü.
1 Sistem! – 4 uygulama!.
Tesisatçılar için ideal!

 

 

 



REMS Picus S2/3,5

Elektrikli Karot Uçlu Delme Makinesi

Betonarme, duvar yapıları ve diğer malzemelere, karot tipi delik açmak için, güçlü ve sağlam elektrikli karot uçlu delme makinesi. Kuru veya sulu delme işlemleri için delme ayağı tertibatı. Tesisat, metal sanayi ve diğer sanayi alanları için tasarlanmıştır.
Betonarme yapılarda, duvar yapılarında Ø 40–300 mm. REMS Üniversal-Elmaslı-Karot tipi delme uçları.
REMS Picus S2/3,5 – Keski ile kırmak yerine, Karot tipi delme uygulaması. Kolay, hızlı, vibrasyonsuz.

 

 

 



REMS Üniversal-Elmaslı-Karot tipi delme uçları LS

REMS Picus S1, REMS Picus S3, REMS Picus SR ve diğer marka ürünlerin aksesuarları

 

Yüksek kalite üniversal-Elmaslı-Karot tipi delme uçları. Lazer kaynaklı. Kuru veya sulu olarak gerçekleştirilen delme işlemlerinde, el veya ayak destek tertibatı yönlendirilmeli olarak kullanılabilmektedir. Üniversal betonarme, kum taşı ve benzer malzemede kullanım için tasarlanmış. Tesisat, metal sanayi ve diğer sanayi alanları için tasarlanmıştır.
Betonarme yapılarda, duvar yapılarında Ø 32 – 200 mm
REMS Üniversal-Elmaslı-Karot tipi delme uçları LS – Lazer kaynaklı. Kama şeklinde kertiğe sahip elmaslı segmentler, delmeye başlama aşamasının hızlı, kolay ve rahat gerçekleşmesini sağlar. Birçok malzeme için üniversal.
Tesisatçılar için ideal.

 

 

 

 



REMS Picus S1, S3, SR, S2/3,5 Aksesuar

REMS Picus S1, REMS Picus S3, REMS Picus SR, REMS Picus S2/3,5 ve diğer marka ürünlerin aksesuarları

REMS Simplex 2 200 mm çapa kadar karot tipi delme uygulamaları için dayanıklı, sağlam karot sehpası. Delme tertibatının sütunu 4 köşeli, işlerken sertleştirilmiş Ø 50 mm ebatında bükülme ve burulmaya karşı dayanıklı özel çelik borudan imal edilmiş olup, ilerleme kızağının titreşimsiz yönlendirilmesi için toleransı son derece dar tutulmuştur. Delme tertibatının sütunu, delme esnasında yüksek performans elde etmek amacıyla sağlam ayaktan geçirilmiş ve 2 vidayla sabitlenmiştir. Ayak, çelik profilden oluşur. Zemin bozukluklarını dengeleyerek tam düzgün durmasını sağlamak amacıyla 4 adet ayar vidasına sahiptir. Sabitleme boyun çapı 60 mm olan makineleri takmak için sabitleme dirseğiyle donatılmıştır. İlerleme kızağı ayarlanabilir ve ön gergili plastik yataklarla her tarafından desteklenmektedir. İlerleme düzeneğinin yüksek hassasiyeti sayesinde delik delmeye kolay ve az titreşimli başlanır. Delim işleminde ilerleme ise, hassas ve az vibrasyonlu gerçekleşir. Bu sayede yüksek ilerleme gücü ve delme uçlarının uzun ömürlü olması sağlanmış olur. İlerleme kızağına entegre edilen su terazisi delme sehpasının hassas pozisyonlandırılmasını sağlar. İlerleme kızağı, delme uçlarının kolay montajı ve güvenli şekilde taşınması için kilitleme tertibatıyla donatılmıştır. Sabitleme boyu, çapı 60 mm olan makineleri takmak için bükülmeye karşı dayanıklı, sağlam sabitleme dirseğiyle donatılmıştır. Güç aktaran dişli çubuklu tahrik sistemi, ilerleme kızağının sağına ve soluna takılabilir. Sehpa, ergonomik olarak tasarlanmış olan ilerleme koluna sahiptir. Çelikten geniş dişli çubuk. Ağırlığı 12 kg.


REMS Titan
Betonarme ve diğer malzemelerden 300 mm çapa kadar delim yapmak için sağlam, son derece dayanıklı karot sehpası. En yüksek beklentilere hitap eder. Delme tertibatının sütunu 4 köşeli, işlerken sertleştirilmiş Ø 50 mm ebatında bükülmeye karşı dayanıklı, özel çelik borudan imal edilmiş olup, ilerleme kızağının titreşimsiz yönlendirilmesi için toleransı son derece dar tutulmuştur. 45 dereceye kadar kademesiz olarak ayarlanabilir biçimde tasarlanmıştır. Ayarlanabilir tek parçadan oluşan çelik direkler sayesinde yüksek ilerleme gücü için, ikili desteğe sahiptir. Delme sütunu 3 taraflı kılavuz sayesinde zemin plakasında son derece sağlam yönlendirilir. 3 adet çapraz sabitleme sayesinde dikey delme esnasında yiksek stabilite sağlanır. Zemin bozukluklarını dengeleyerek tam düzgün durmasını sağlamak amacıyla 4 adet ayar vidasına sahiptir. Delme derinliği ilerleme kızağı ile ayarlanabilir ve ön gergili plastik yataklarla her tarafından desteklenir. İlerleme düzeneğinin yüksek verimi sayesinde delik delmeye kolay ve az titreşimli başlanır, ilerleme ise hassas ve az vibrasyonlu gerçekleşir. İlerleme kızağına entegre edilen su terazisi delme sehpasının hassas pozisyonlandırılmasını sağlar. İlerleme kızağı, delme uçlarının kolay montajı ve güvenli şekilde taşınması için kilitleme tertibatıyla donatılmıştır. Aşınmaya karşı dayanıklı sfero dökümünden yıpranmaz kapak plakası. Uygun bağlantı plakasına sahip makineleri takmak için hızlı sabitleme düzeneği öngörülmüştür. Sabitleme boyun çapı 60 mm olan makineleri takmak için bükülmeye dayanıklı, son derece sağlam sabitleme dirseğiyle donatılmıştır. Güç aktaran dişli çubuklu tahrik sistemi, ilerleme kızağının sağına ve soluna takılabilir. Sehpa aynı zamanda ergonomik olarak tasarlanmış olan ilerleme koluna sahiptir. Çelikten geniş dişli çubuk, zemin plakası, vakumlu sabitleme düzeneğinin contası için olukla donatılmıştır. Vakumlu sabitleme düzeneği aksesuar olarak temin edilebilir. Delme sütunu, delme sehpasının tavan ile taban veya iki duvar arasına sıkıştırılabilmesi için ayarlanabilir nitelikte sıkıştırma kafasıyla donatılmıştır. Kolay taşınabilir tekerlekli karot sehpası. Ağırlığı 19,5 kg.



Diğer karot makinelerine diğer aksesuarlar da sevk edilir.

 

 

 

 



REMS Picus S3

Elektrikli Karot Uçlu Delme Makinesi

 

Betonarme duvar yapıları ve diğer malzemelere, Karot tipi delik açmak için, güçlü ve aynı zamanda pratik kullanımlı elektrikli el aleti. Kuru veya sulu olarak gerçekleştirilecek delme işlemleri için, manuel veya delme ayağı tertibatı ile yönlendirme olanakları. Tesisat, metal sanayi ve diğer sanayi alanları için tasarlanmıştır.Betonarme yapılarda Ø 152 (200) mm çapına kadar. Duvar yapılarında Ø 250 mm çapına kadar. REMS Üniversal-Elmaslı-Karot tipi delme uçları diğer ürünler için de geçerli
REMS Picus S3 – Keski ile kırmak yerine karot tipi delme uygulaması
Kolay, hızlı, vibrasyonsuz
1 Sistem! - 4 Uygulama!
Tesisatçılar için ideal

 

 

 



REMS Üniversal-Elmaslı-Karot tipi delme uçları

REMS Picus S1, REMS Picus S3 ve diğer ürünler için

 

REMS Üniversal-Elmaslı-Karot tipi delme uçları
Alman kalitesi bir üründür. Kuru veya sulu olarak gerçekleştirilen delme işlemlerinde, el veya ayak destek tertibatı yönlendirilmeli olarak kullanılabilmektedir. Bağlantı paftası UNC 1 1/4 dış çaplı olup, delme derinliği 420 mm dir. Özellikle Karot tipi delme işlemleri için geliştirilmiş olan yüksek kalitedeki kesme uçları yüksek elmas oranları ve özel bileşimleri sayesinde, çok iyi delme verimi yanı sıra, çok uzun delme ucu ömürleri de sağlanmaktadır. Betonarme ile duvar yapılarında üniversal olarak kullanım için idealdir. Karton kutu içerisinde.

 

 

 



REMS Fayans burgusu

REMS Fayans burgusu – Kuru delme çalışmaları için

Her türlü fayansta hızlı ve temiz delme çalışmaları için elmas donanımlı kuru delme uçları. Seramik, granit, mermer vs. Su gerekmez. Kuru delme ucunun içinde soğutma maddesi olarak yer alan özel bal mumu dolgusu, ısındığında sıvılaşır ve kuru delme ucunu soğutur. Vakumlu sabitleme düzenekli delme yardımcısı sayesinde kolay, tutmadan delmeye başlanır. Piyasada bulunan tüm matkap ve şarjlı matkaplara uyan ¼” bits ucu yuvaları için altıgen bağlantı olanağı vardır.

Mevcut Ø: 5, 6, 8, 10, 12, 14mm